Tervetuloa Piiri-verkostoon!

Piiri on sparrausverkosto

Monet kunnissa ja kehittämisyhtiöissä markkinointia tekevät ovat kokeneet puurtavansa yksin ja tarvitsevansa vertaistukea ja sparrausapua työhönsä. Piiri-toiminnan tarkoituksena onkin pitää yllä laajaa markkinointi- ja viestintäosaajien kehittämis- ja vertaisverkostoa, joka kehittää osaamista kunta-alalla ja nostaa kuntamarkkinoinnin ja viestinnän asemaa sekä arvostusta yleisesti kuntapäättäjien keskuudessa. 

Kuntamarkkinoinnin Piiri-verkosto on avoin ja maksuton verkosto kaikille kunta-alan organisaatioiden viestintä- ja markkinointitehtävissä työskenteleville henkilöille. Piiriin voivat liittyä kuntien, kuntayhtymien ja kuntataustaisten organisaatioiden viestintä- ja markkinointiosaajat sekä kuntapäättäjät. 

Piiri on toimintaa

Piiri-verkosto järjestää vuosittain Piiri-suurtapahtuman sekä maksuttomia teematapaamisia. Piiri-suurtapahtuman ohjelma kootaan ajankohtaisista kunta- ja aluemarkkinoiden sekä viestinnän teemoista. Tapahtuman iltajuhlassa esitellään ja palkitaan Kuntamarkkinoinnin  SM-kilpailun voittajatyöt.
 
Piiri -toimintaa jo 11 vuotta
 
Suomen Kuntaliiton, Seudulliset Kehittämisyhtiöt SEKES ry:n ja Suomen matkailun alue-organisaatiot SUOMA ry:n yhteishankkeena toimintansa vuonna 2006 aloittanut Piiri toimii sparrausverkostona markkinoinnin ja viestinnän tekijöille. Toiminnan tavoitteena on siis kehittää kuntien, seutujen ja alueiden markkinointi- ja viestintäosaamista. Lähde mukaan avoimeen ja aktiiviseen kunta-alan yhteistyö- ja kehittämisverkostoon!

Lähde mukaan avoimeen ja aktiiviseen kunta-alan yhteistyö- ja kehittämisverkostoon!
 


 


AJANKOHTAISTA

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 3.5. lmoittaudu mukaan tästä! 

 

PIIRI 2016 suurtapahtuman ohjelma
........................

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun 2016 loppusuoralle valittiin 10 työtä

Lue SM-tiedote 2016 tästä


........................

 
PIIRI JA SM 10 VUOTTA -JUHLATAPAHTUMAN ESITTELYAINEISTOT VERKOSSA - luettavissa täällä


KUNTAVIESTIJÄ -UUTISKIRJE
Kuntaviestijä on Kuntaliiton uusi uutiskirje kuntien viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostuneille.
Tutustu tuoreeseen uutiskirjeeseen!
 


KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ PIIRISTÄ, NIIN PYSYT MENOSSA MUKANA!